fbpx
Шоу-бізнес

Наташа Корольова та її чоловік відсвяткували 10-річчя подружнього життя

 Російська та українська співачка Наташа Корольова та її чоловік, співак і стриптизер Сергій Глушко, більше відомий великій публіці як Тарзан, днями відсвяткували десятирічний ювілей спільного подружнього життя в офіційному шлюбі. У силу того, що у обох артистів напружені гастрольні графіки, подружжя вирішило відзначити своє свято дещо раніше. Офіційна дата весілля у Наташі Корольової та Тарзана 21 серпня.  

 Сергій приготував для Наташі справжнє романтичне свято. Рожеве або як його ще називають – олов’яне весілля було підготовлене ​​у відповідному стилі. Артист розкидав пелюстки троянд по будинку, з ранку подарував дружині букет троянд, і як сказала Наташа, троянди оточували її потім весь день. Ще Сергій організував лімузин рожевого кольору і прогулянку по Москва-ріці. У Сергія навіть штани були рожевого кольору.  

 Ще закохані подарували один одному романтичні подарунки. Тарзан подарував Наташі перстень із діамантами у вигляді жаби, а Корольова подарувала Тарзану кошеня, так як він вже давно мріяв про живність в їхньому будинку. Можна сподіватися, що подарунок чоловіка припав співачці до душі, так як сама Наташа ще в 2008 році представила ювелірну колекцію «Дочки-матері».   

 За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: