fbpx
Кінотеатри

Харрісон Форд приєднався до «Нестримних»

 Сильвестр Сталлоне, якому свого часу прийшла ідея об’єднати в одному фільмі героїв бойовиків, поділився черговими новинами щодо третьої частини фільму «Нестримні». До слова, у актора було дві новини – погана і хороша.  

 Гарна новина полягає в тому, що акторський склад наступної частини «Нестримних» поповнився актором Харрісоном Фордом. Зазначимо, що чутки про його участь ходили давно, але сам актор їх не коментував.  

 Що ж до поганої новини, то проект позбувся одного не менш відомого актора. У фільмі не з’явиться Брюс Вілліс, який виконав невеликі ролі в попередніх двох фільмах.  

 «Вілліс вибув. Харрісон Форд приєднався. Відмінні новини. Чекав цього багато років», – написав Сильвестр Сталлоне у своєму Twitter.  

 Проте актор не обмежився цим повідомленням. Він також написав наступне: «Жадібність і лінь. Вірна формула, щоб провалити кар’єру». Деякі вважають, що це повідомлення Сталлоне належить до Вілліса. Мабуть актори розійшлися не кращим чином.  

 Нагадаємо, що крім Форда оригінальний склад «Нестримних» також поповнять такі зірки, як Мілла Йовович, Ніколас Кейдж, Джекі Чан, Мел Гібсон і Келлан Латс.  

 Незабаром Харрісон Форд з’явиться на екранах у фільмі «Параноя».

Трейлер до фільму «Параноя» (відео):

Читайте також: