fbpx
Шоу-бізнес

Максим Віторган не пройшов кінопроби у Валерії Гай Германіки

 Відома російська кінорежисер, актриса і телеведуча Валерія Гай Германіка не взяла Максима Віторгана зніматися у свій новий фільм.  

 Популярний російський актор Максим Віторган в соціальних мережах розповів своїм шанувальникам і читачам, що нещодавно проходив кінопроби у епатажного кінорежисера Валерії Гай Германіки. У неї мріють зніматися багато акторів. Незважаючи на те, що Валерія і дружина Максима – Ксенія Собчак – подруги, актор кінопроби не пройшов.  

 «От мене не затвердили до Германіки (і правильно зробили – проби я завалив і надій не плекав), а от дочку мою затвердили! По блату, напевно)))) », – написав Максим Віторган у своєму блозі. Зате більше пощастило дочці Максима Віторгана Поліні, яка отримала свою першу серйозну роль.  

 Нагадуємо, Поліна Віторган – дочка від першого шлюбу Максима з актрисою Вікторією Верберг. Поліна до цього вже знімалася в телесеріалі «Щоденник лікаря Зайцевої» у 2012 році. Поліна грала Зайцеву в підлітковому віці.  

 Слід зауважити, що творчість Валерії Гай Германіки обговорюють бурхливо і неоднозначно. Одним подобаються її роботи, інші її критикують. Ясно одне, режисер намагається зачіпати питання, які давно турбують суспільство.   

 За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: