fbpx
Футбол

«У нас є реальний шанс виграти і анулювати перевагу “Чорноморця”», – Мілош Нінкович

 Футболіст бєлградської «Црвени Звезди» і екс-футболіст київського «Динамо» Мілош Нінкович поділився своїми очікуваннями від матчу-проти одеського «Чорноморця».

 Нінкович заявив, що в матчі проти «Чорноморця» «Црвена Звезда» допустила помилки новачків. І це стосується всіх, підкреслив футболіст, – не тільки гравців захисту, а всіх футболістів, які були на полі в матчі «Чорноморець» – «Црвена Звезда».

 «Якщо у матчі-відповіді команда зможе виправити помилки, які були зроблені в першій грі, я думаю, у нас є реальний шанс виграти і анулювати перевагу одеського "Чорноморця"», – стверджує Мілош Нінкович.

 Екс-футболіст «Динамо» висловив упевненість в тому, що, виступаючи перед сербськими уболівальниками, команді буде набагато простіше досягти бажаного результату. Мілош Нінкович впевнений у підтримці прихильників «Црвени Звезди» в домашньому матчі проти одеситів. Зрештою, нагадав Нінкович, «вболівальники були з нами і в Україні».

 Своєю думкою про матч «Црвена Звезда» – «Чорноморець» поділився і вихованець бєлградського клубу, а зараз – футболіст полтавської «Ворскли» Йован Маркоскі.

 Після матчу в Одесі у нього склалося враження, що футболістів в червоно-білих футболках в той вечір було значно менше на полі. Незважаючи на це, у грі «один на один» сербські футболісти однозначно заслуговують похвали. На думку Маркоскі, головним козирем «Црвени Звезди» у матчі проти «Чорноморця» буде підтримка белградських вболівальників протягом усього матчу.

 «У вирішальні моменти вболівальники навіть не 12-й, а 13-й гравець на полі», – стверджує футболіст «Ворскли».

 Нагадаємо, що матч у рамках 3-го раунду кваліфікації Ліги Європи «Чорноморець» – «Црвена Звезда» завершився перемогою одеситів з рахунком 3:1. Стало відомо, що матч-відповідь «Црвена Звезда» – «Чорноморець» покажуть на домашньому стадіоні одеситів. Ціна квитка – 10 грн.

 За матеріалами: ua-football.com

Читайте також: