fbpx
Право

У Росії створять спецштаб при ВПК

 Віце-прем’єр Дмитро Рогозін у середу проанонсував створення в Росії спеціального штабу, який буде займатися контролем за законністю дій посадових осіб при виконанні держоборонзамовлення. Даний штаб буде створений при Військово-промислової комісії.

 «Я прийняв рішення: крім тієї роботи, яку виконує Генеральна прокуратура з контролю за законністю дій посадових осіб щодо виконань завдань держоборонзамовлення, Військово-промислова комісія створить оперативний штаб. Призначаю Харченка Івана Миколайовича, першого заступника голови ВПК, керівником цього штабу», – повідомив Дмитро Рогозін на засіданні ВПК, яке присвячувалося обговоренню завдань у суднобудуванні.

 За словами Рогозіна, в структуру даного штабу входитимуть, крім членів комісії, керівники Рособоронзамовлення, представники ФАС, РСТ, Росрезерву, Мінфіну, Мінекономрозвитку і Ростехнагляду. Він також зазначив, що створюваний орган буде володіти широкими повноваженнями, щоб «карати ледарів і тих, хто фактично веде до зриву держоборонзамовлення».

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: