fbpx
Право

Олександр Кержаков вступив у конфлікт з керівництвом “Зеніта”

 За інформацією газети «Радянський спорт», нападник збірної Росії і «Зеніту» Олександр Кержаков вступив у конфлікт з керівництвом пітерського клубу. У виданні повідомляється, що причиною розбіжностей стала втрата Кержаковим 330 мільйонів рублів, які незрозуміло яким чином були переведені з його рахунків в «Газпромбанку».

 Сам футболіст звинувачує в події фінансову установу, представники якої входять до керівного складу «Зеніта». Кержаков вже обговорював сформовану ситуацію з Олександром Дюковим (президентом «Зеніту»), але сторони не дійшли згоди.

 Про втрату форвардом настільки значної суми стало відомо ще навесні поточного року. Олександр Кержаков, збираючись зробити черговий внесок за квартиру, виявив, що кошти на його банківському рахунку відсутні, а на деяких платіжних дорученнях підроблений його підпис. Кержаков звинувачує в події свого колишнього особистого менеджера Володимира Багаєва – колишнього співробітника «Газпромбанку».

 За позовною заявою футболіста порушено кримінальну справу про шахрайство. Примітно, що в цій справі є тільки потерпілий (Кержаков), а обвинувачений відсутній.

У Кержакова вкрали гроші (відео):

За матеріалами: Советский спорт

Читайте також: