fbpx
Новини світу

Новонароджений принц приймає подарунки від мера Лондона

 Народження спадкоємця королівського двору Великобританії стало радісною подією не тільки для королівської родини, але й для всієї Англії.

 Країна, що з нетерпінням чекала його появи, влаштувала святкування і народні гуляння.

 Сотні м’яких іграшок та інших подарунків були принесені підданими британського двору спочатку до шпиталю, де з’явилося на світ немовля, а потім до резиденції, де перебуває молода сім’я.

 Не залишився осторонь від поздоровлень мер Лондона Борис Джонсон. В якості подарунка новонародженому принцу він замовив триколісний велосипед, серія та номер якого збігаються з датою появи на світ немовляти.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

 Сам великий любитель велосипедів, Джонсон заявив, що з нетерпінням чекає того моменту, коли зможе посадити принца в сідло, щоб прищеплювати йому любов до велосипедних поїздок.

 Тим часом, 2 серпня пройшла офіційна реєстрація сина принца Вільяма і його дружини Кейт.

 Народженого 22 липня первістка принца Вільяма і правнука Єлизавети II батьки назвали Джорджем, проте в документі про реєстрацію зазначено його повне ім’я, яке звучить наступним чином: «Його Королівська високість принц Джордж Олександр Луї Кембриджський».

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Новонароджений принц займе третє місце в черзі на королівський престол, і в разі сходження на трон стане відомий як Георг VII.

 Першим у списку претендентів на британську корону стоїть принц Чарльз (Карл III), а потім – принц Уїльям (Вільгельм V).

Новонародженого британського принца назвали Джордж (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: