fbpx
Футбол

Ліга чемпіонів. «Металіст» – ПАОК: дебют Харкова в в головному клубному турнірі футбольної Європи

 Сьогодні, о 20:00 за київським часом у Харкові «Металіст» зіграє повторний поєдинок третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти грецького ПАОКа. Тиждень тому в Салоніках харків’яни виграли з рахунком 2:0 і мають непогані шанси на вихід у наступну стадію головного клубного турніру Європи з футболу.

 Розсудить "Металіст" і ПАОК німецький рефері Флоріан Майєр, а пряма трансляція цього поєдинку запланована на телеканалі «2+2».

 Для Харкова сьогоднішній матч є дебютним у Лізі чемпіонів. Це місто за останні кілька років уже звикло приймати матчі Ліги Європи. Відзначимо, що «Металіст» проведе свій поєдинок в Лізі чемпіонів після появи рішення Спортивного арбітражного суду в Лозанні, який визнав матч «Металіст» – «Карпати» договірним і тепер всі чекають вердикту УЄФА щодо цього питання.

 За «Металіст» сьогодні знову не зіграють Горяїнов і Клейтон Шав’єр. Під питанням участь у поєдинку Торреса, який отримав пошкодження в матчі четвертого туру УПЛ проти луганської «Зорі».

 Є проблеми зі складом і у ПАОКа. Не допоможе сьогодні цій команді добре знайомий українським уболівальникам Вукіч. Під великим питанням участь у поєдинку досвідченого Салпінгідіса.

 Напередодні матчу «Металіст» – ПАОК головний тренер харків’ян Мирон Маркевич зазначив, що його команда постарається зіграти в поєдинку у відповідь так само зібрано, як і в другому таймі матчу в Салоніках. Наставник ПАОКа Хуб Стевенс зазначив, що його підопічні докладуть всіх зусиль, необхідних для перемоги в грі проти «Металіста». «Суперникам легше – вони забили на виїзді і в підсумку виграли. Наше завдання – не дати їм більше забити і спробувати забити самим», – підкреслив головний тренер грецького клубу.

 Побажаємо «Металісту» удачі і будемо сподіватися, що всі події, пов’язані з рішенням Лозаннського суду не завадять футболістам «Металіста» показати сьогодні хорошу гру і пробитися в наступний етап Ліги чемпіонів.

Читайте також: