fbpx
Політика

Новий посол США записав відеозвернення до українців

 Новий посол Сполучених Штатів Америки в Україні Джефрі Пайятт записав відеозвернення до українців. Зазначимо, що у своєму першому «українському» відеозверненні Джефрі Пайятт обіцяє підтримувати демократичні прагнення української держави.

 Відеоролик розповсюдило посольство Сполучених Штатів в Україні. За словами новоспеченого американського посла, за всі 24 роки своєї дипломатичної кар’єри, він з сім’єю вже побував у багатьох державах і дуже радий знову повернутися до Європи.

 Він нагадав про те, що США і Україна не так давно відсвяткували 20-річчя двосторонніх відносин.

 «Я вважаю своїм обов’язком зберегти стратегічне партнерство між Сполученими Штатами Америки та Україною», – заявив Джефрі Пайятт.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Новий американський посол пообіцяв надалі підтримувати прагнення українського народу, яке спрямоване на створення незалежної, демократичної, багатої та сучасної європейської держави. Джефрі Пайятт підкреслив, що дуже захоплюється історією і з великим нетерпінням чекає можливості познайомитися з українськими традиціями.

 «Я мрію відвідати Крим, про який мені розповідали», – зазначив посол США в Україні.

 Він додав, що любить кататися на гірських лижах і піші прогулянки, і планує вже дуже скоро побувати на схилах Карпатських гір.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 Джефрі Пайятт сказав, що збирається спілкуватися з українцями в соцмережі Facebook, а також за допомогою різних відео-блогів.

 Нагадаємо, що Джефрі Пайятт прибув до України в суботу, 3 серпня. На цій посаді він змінив Джона Теффта, який раніше відкрито заявив про необхідність звільнення екс-прем’єр-міністра Юлії Тимошенко. Теффт зазначив, що Тимошенко також слід пройти курс лікування. На думку екс-посла, від рішення щодо Юлії Тимошенко і залежить майбутнє України.

 

Звернення посла США в Україні

 

За матеріалами: lb.ua

Читайте також: