fbpx
Новини світу

Бюджетний iPhone може виявитися не зовсім бюджетним

 Чим ближче презентація компанії Apple, на якій будуть представлені її нові продукти, тим більше з’являється різних чуток. Вже ні в кого не виникає сумнівів в тому, що цьогоріч Apple представить 2 смартфони – оновлений iPhone 5s і його бюджетну версію iPhone 5c. Однак, як стверджують західні ЗМІ, бюджетний iPhone може виявитися зовсім не таким дешевим, як всі розраховували.  

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

 З’явилися чутки, що в Китаї iPhone 5c, без прив’язки до стільникового оператора, коштуватиме 490 доларів, і тому його навряд чи можна віднести до бюджетного сегменту. При цьому наголошується, що це обумовлено тим, що за своїми характеристиками iPhone 5c буде повністю ідентичний чинному флагману компанії – iPhone 5. Зміни торкнуться лише корпусу смартфона. Якщо iPhone 5 має корпус з алюмінію, то у iPhone 5c він буде пластиковим.  

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

 Слід зауважити, що iPhone 5 в даний час коштує 649 доларів і його ціна впаде після появи нової версії. Тому не зовсім зрозуміло, на що розраховує керівництво Apple, пропонуючи «бюджетний iPhone» за такою ціною.

Читайте також: