fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Лев Дуров госпіталізований з переломом шийки стегна

 Сьогодні ввечері, 6 серпня, до московської Боткінської лікарні госпіталізований 81-річний народний артист СРСР Лев Дуров. За повідомленнями російських ЗМІ, Дуров впав у власній квартирі на набережній Фрунзе і отримав перелом шийки стегна.

 Зараз Льва Костянтиновича готують до складної операції. За словами близьких артиста, лікарі планують встановити Дурову штучний суглоб. Швидше за все, операція пройде вже цього тижня. У такому похилому віці подібне хірургічне втручання загрожує різними ускладненнями, але медики сподіваються на благополучний результат.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 «Він у нас повітряний гімнаст. Жвавий хлопчик! Не співставляє свої можливості з бажаннями», – розповіло журналістам джерело з оточення артиста.

 Лев Дуров – ветеран вітчизняного кінематографа. Він дебютував у кіно в 1955 році, зігравши в картині Леоніда Малюгіна «Доброго ранку». Мільйонам глядачів полюбилися його ролі в таких стрічках, як «Старики-розбійники», «Москва – Кассіопея», «Отроки у всесвіті», «Калина червона», «Не бійся, я з тобою!», а також у багатосерійних телефільмах «Сімнадцять миттєвостей весни», «Д’Артаньян і три мушкетери» і «Велика перерва».

Читайте також:  СБУ затримала російського агента, який намагався підірвати поштове відділення у Запоріжжі

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: