fbpx
Кінотеатри

Джек Ніколсон може зіграти Сільвіо Берлусконі

 У США готується фільм про колишнього італійського прем’єр-міністра Сильвіо Берлусконі. На роль головного героя пророкують декількох голлівудських акторів, лідируючу позицію в рейтингу займає знаменитий Джек Ніколсон.

 Також непогані шанси отримати цю роль у Дастіна Хоффмана, Роберта Де Ніро і Харві Кейтеля. Трохи нижче в рейтингу розташувалися Аль Пачіно, Том Хенкс, Ентоні Хопкінс, Шон Коннері і навіть Арнольд Шварценеггер.  

 «Процес про фінансове шахрайство "Медіасет" та звернення до народу після першого остаточного вироку – це тільки одна з останніх глав політичної кар’єри, гідної того, щоб розповісти про неї з великого екрану», – пишуть американські ЗМІ.

 На батьківщині про Сильвіо Берлусконі зняті вже п’ять фільмів, правда, всі вони документальні. Одна з італійських картин ("Річка свободи") створена Франческо Джиро – соратником екс-прем’єра, колишнім заступником міністра культури. Ця ода, що прославляє Берлусконі поки не вийшла в широкий прокат, її презентували тільки самому політику і його найближчому оточенню.

 Більше, ніж про Берлусконі, знято фільмів тільки про Джона Кеннеді, та й то всі вони вийшли на широкі екрани лише після його смерті.

 За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: