fbpx
Кінотеатри

Кінопрем’єри 8 серпня

 Пропонуємо Вам ознайомитися з новими фільмами, які стартують в українському кінопрокаті вже в цей четвер, 8 серпня. Серед них – фантастична стрічка «Елізіум», фільм жахів «Закляття», трилер «Краща пропозиція», а також романтична комедія «Прикинься моїм хлопцем».  

 «Елізіум»  

 Головні ролі в цьому фільмі виконали досить відомі Метт Деймон і Джоді Фостер.

 Знімав його Ніл Блокамп, який успішно дебютував у великому кіно зі своїм фільмом «Район № 9».  

 Події фільму розгортаються в 2154 році. Люди розділені на два класи – багатих, які живуть на чистій створеній людиною космічній станції «Елізіум», і жебраків, які живуть на перенаселеній і напівзруйнованій Землі. Головний герой – Макс, прагне домогтися рівності між двома світами і тому погоджується на складну місію, яка дозволить йому реалізувати це завдання.

Трейлер до фільму «Елізіум» (відео):

«Закляття»

 У цьому фільмі знялися Віра Фарміга ( «Початковий код», «Мені б у небо»), а також Патрік Вілсон ( «Хранителі», «Астрал» ). Постановкою «Закляття» займався Джеймс Ван, у якого за плечима такі фільми жахів як «Пила: Гра на виживання» і «Астрал».

Фільм заснований на реальних подіях. У центрі подій – родина Перон, що стверджувала, що вони жили в оточенні добрих і злих привидів. Сім’я проживала в будинку на Род-Айленді в сімдесятих роках ХХ століття.

Трейлер до фільму «Закляття» (відео):

 

«Краща пропозиція»

 У даному трилері знялися Джеффрі Раш, відомий по ролі капітана Барбосси з «Піратів Карибського моря», а також Джим Стерджесс, на рахунку якого такі фільми як «21» і «Хмарний атлас». Режисером фільму виступив Джузеппе Торнаторе, володар кінопремії «Оскар» у номінації «Кращий фільм іноземною мовою» – «Новий кінотеатр "Парадізо"».

 Головний герой – Вергілій Олдман, керуючий провідного аукціонного дому, який періодично провертає хитромудрі афери зі своїм молодим партнером Біллі. Одного разу до Олдмана звертається жінка з проханням продати антикваріат сім’ї, проте він знаходить серед численних творів мистецтва древній механізм, загадку якого він береться розгадати зі своїм другом Робертом.

Трейлер до фільму «Краща пропозиція» (відео):

«Прикинься моїм хлопцем»

 У цій французькій комедії знялися такі актори як Вірджинія Ефіру і П’єр Ніні. Постановкою займався Давид Моро, який зняв фільм «Око» з Джесікою Альбою.

 Головна героїня – редактор модного глянцевого журналу Аліса Лантенс, що має репутацію «залізної леді». Одного разу начальство натякає на те, що їм потрібен хтось більш провокативний і сміливий. На щастя Аліси, спливає слух про її роман з 18-річним хлопцем і виявляється, що це якраз те, що необхідно для просування кар’єри. Але їй ще належить розібратися з молодим хлопцем, який по-справжньому в неї закохався.

Трейлер до фільму «Прикинься моїм хлопцем» (відео):

Читайте також: