fbpx
Право

Слідчий на допиті за скаргою Мізуліної 15 хвилин розмовляв з Собчак про оральний секс

 Телеведуча Ксенія Собчак, викликана на допит у справі про образу депутатів Держдуми Олени Мізуліної та Ольги Баталіної, прямо з кабінету слідчого вела інтернет-трансляцію, посилаючи повідомлення в свій Twitter.

 За її словами, не менше 15 хвилин зайняла бесіда зі слідчим на тему орального сексу. «Загалом, основне питання допиту: "Чому ви вважаєте, що пані Мізуліна проти орального сексу?"», – написала Ксенія Собчак. Пізніше телеведуча підвела підсумок бесіди «Коротше, я зрозуміла, що Мізуліна таки за оральний секс і ображається на тих, хто писав, що вона проти».

 Також Ксенія Собчак розповсюдила інформацію про те, що помітила на столі у слідчого список з 10 осіб, які будуть викликані на допит у справі про образу Мізуліної. Щоправда, прізвища цих людей телеведуча не назвала.

 Після закінчення допиту з Ксенії Собчак взяли підписку про нерозголошення. Пізніше в Twitter з’явився наступний запис: «Добре, що я вам вже все розповіла. Не подобаються мені ці "таємниці" орального сексу. Я все-таки вже заміжня».

 Мова про оральний секс велася у зв’язку з тим, що Собчак раніше написала у своєму Twitter про те, Олена Мізуліна збирається заборонити «пропаганду орального сексу». Депутат назвала цей пост «дискредитацією» її діяльності. «Інформація, поширена у ЗМІ, про нібито запропоновану мною заборону того чи іншого виду сексу – просто брехня», – заявила Мізуліна журналістам видання «Известия».

 До слова, Олена Мізуліна є одним з авторів закону про заборону пропаганди нетрадиційних сексуальних відносин серед неповнолітніх.

 Нагадаємо, СК РФ порушив кримінальну справу за заявою депутатів Мізуліної і Баталіної, які стверджували, що їх ображають в соціальних мережах. На допити у цій справі вже були викликані телеведуча Ксенія Собчак, журналістки Ольга Бакушинська та Олена Костюченко, а також ЛГБТ-активіст Микола Алексєєв.

Мізуліна про секс (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: