fbpx
Політика

«Мінфін планує закрити низку бюджетних установ», – Бригинець

 Член парламентської фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець стверджує, що Міністерство фінансів України приховує інформацію про свої плани щодо закриття низки бюджетних установ у сфері культури, спорту, науки, соціальної політики та інших.  

 «На моє звернення до Мінфіну з проханням надати копії листів-пропозицій Мінфіну до інших Міністерств щодо оптимізації низки бюджетних установ, Міністерство відповіло, що не має можливості надати ксерокопії відправлених оригіналів», – написав Бригинець в Facebook.  

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 За його словами, відповідні кроки з боку чиновників можуть призвести до соціальної напруженості. Крім того, це може змінити долі багатьох українців, так як одні позбавляться роботи, а інші – можливості своєчасно отримати ті чи інші послуги.  

 Як вважає Бригинець, народ повинен знати про ті загрози, які готує йому влада. Він заявив, що саме з цієї причини вирішив звернутися до Мінфіну з вимогою оприлюднити інформацію про оптимізацію ряду бюджетних установ.

Читайте також: