fbpx
Новини світу

Коморовський: Заради примирення з Україною можна ризикнути і з дюжиною яєць

 Президент Польщі Броніслав Коморовський, коментуючи інцидент, який з ним стався у Луцьку минулого місяця, в жартівливій формі зазначив, що готовий заради збереження хороших відносин з сусідньою державою, ризикнути навіть з дюжиною яєць.

 «В ім’я політики примирення з сусідами, в даному випадку з українським сусідом, можна було ризикнути і з дюжиною яєць – це я кажу з посмішкою», – зазначив він.

Читайте також:  Чеський євродепутат намагається зірвати продовження вільної торгівлі з Україною

 За словами глави польської держави, інцидент з яйцем в Луцьку був одним з найменших проколів охорони президента, які можна було б собі уявити.

 Нагадаємо, раніше Міністерство внутрішніх справ Польщі, що курирує роботу Бюро охорони високопоставлених осіб, визнало свою провину в «яєчному інциденті». Згідно з повідомленням відомства, бюро допустило помилки при описі процедур і підготовці охоронців для Броніслава Коморовського.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Нагадаємо, 14 липня президент Польщі Броніслав Коморовський відвідав Луцьк (Волинська область), де взяв участь у заходах, присвячених 70-й річниці Волинської трагедії. Під час спілкування президента з українськими громадянами, 17-річний юнак підійшов до Коморовського і розбив на плечі політика яйце.

 За матеріалами: polradio.pl

Читайте також: