fbpx
Музика

Губернатор Краснодарського краю пропонує організувати фестиваль “Рок над Кубанню”

 Альтернативою міжнародному рок-фестивалю KUBANA в Краснодарському краї може стати національний рок-фестиваль "Рок над Кубанню", заявив губернатор Олександр Ткачов. З такою ініціативою глава Краснодарського краю виступив на зустрічі з учасниками фестивалю KUBANA, який проводиться з 1 серпня на російському узбережжі Чорного моря поблизу Анапи.

 "Таланти не обов’язково народжуються в Москві, на периферії теж багато зірок. Стартувати на федеральні канали потрібно вдома, на своїх майданчиках. Так давайте їх разом створимо", – цитує слова Ткачова прес-служба.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 Новий рок-фестиваль може стати хорошою стартовою площадкою для молодих виконавців. Талановитої молоді в регіоні достатньо, і потрібно дати їй можливість заявити про себе привселюдно, вважає Олександр Ткачов. Звичайно, розвиток національної культури неможливий без участі зарубіжних колег, адже потрібно зустрічатися, обмінюватися досвідом, орієнтуватися на нові, сучасні віяння. Однак пріоритет потрібно віддавати все ж вітчизняним виконавцям, впевнені в адміністрації Краснодарського краю.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Олександр Ткачов відвідав фестиваль KUBANA (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: