fbpx
Шоу-бізнес

Бейонсе на концерт приїхала на велосипеді

 31-річна популярна американська співачка Бейонсе, що традиційно входить до списків найбільш забезпечених зірок, з чого випливає, що вона цілком може собі дозволити дуже багато чого. Однак, незважаючи на це, у понеділок співачка віддала перевагу не дорогому і комфортабельному автомобілю, а велосипеду.  

 Бейонсе вирішила покататися на велосипеді через Бруклінський міст у концертний зал Barclays Center, де ввечері того ж дня вона давала концерт. Невеликий фотозвіт про свою подорож Бейонсе опублікувала у своєму блозі, написавши: «Я добралася на велосипеді на моє останнє шоу в Barclays».  

 На колажі чітко видно, що для прогулянки на велосипеді Бейонсе вибрала короткі джинсові шорти і майку з принтом з зірочок. По дорозі співачка фотографувала впізнавані пейзажі моста і перехожих, які навіть не здогадувалися, що сама Бейонсе перебирається з ними через міст.  

 Нагадуємо, що зараз Бейонсе перебуває у світовому турне під назвою «Mrs Carter Show». Назву для нього співачка придумала на честь свого чоловіка – репера Джея-Зі, якого за документами звуть Шон Картер.  

 На своїх концертах Бейонсе намагається бути ближчою до публіки. Співачка проходить по подіуму в зал, спілкуючись з фанатами.

 За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: