fbpx
Футбол

Бернард прилетів в Україну на «королівському» літаку Ахметова

 Атакуючий півзахисник бразильського «Атлетіко Мінейро» і національної збірної Бразилії Бернард прилетів сьогодні до Донецька.

 Зазначимо, що в столицю Донбасу 20-річний бразильський півзахисник прилетів не один, а зі своїм батьком, двоюрідним братом і двома друзями. Фотографію зі своєю «групою підтримки» під час польоту Бернард опублікував на своєму особистому профілі в одній із соціальних мереж.

 Бразильський ресурс O Jogo уточнює, що Бернард зі своїм супроводом прилетів до України на особистому літаку президента донецького «Шахтаря» Ріната Ахметова.

 Повідомляється, що в планах бразильського обдарування ознайомлення з командою, клубною базою і Донецьком. Очікується також, що у разі задоволення від усього побаченого, Бернард підпише особистий контракт з «Шахтарем». Нагадаємо, що на пропозицію «Шахтаря» по трансферу Бернарда у розмірі 25 мільйонів євро боси «Атлетіко Мінейро» вже відповіли згодою.

 Раніше Бернард заявив, що візит в Донецьк матиме лише ознайомлювальний характер. Бразилець стверджував, що не збирається проходити медогляд і підписувати контракт з донеччанами.

 За матеріалами: terrikon.com

Читайте також: