fbpx
Кінотеатри

Роберт Де Ніро і Джефф Бріджес знімуться з Меріл Стріп

 Одна з найвідоміших і затребуваних жінок в Голлівуді, актриса Меріл Стріп підписалася на участь відразу в двох проектах. Варто зазначити, що в обох фільмах їй складуть компанію не менш чудові актори.  

 Перший фільм є екранізацією роману Енн Лірі «Будинок Гуд». У цьому фільмі компанію Меріл Стріп складе Роберт Де Ніро. Примітно, що «Будинок Гуд» стане четвертою спільною роботою для цієї пари.  

 Меріл Стріп належить зіграти жінку на ім’я Хільді Гуд, яка є нащадком однієї відьми, повішеної у Салемі. Місцеві жителі вважають, що вона перейняла щось від своєї родички. Однак насправді вона просто добре розбирається в людях. Хільді Гуд працює ріелтором, але з часом все частіше зловживає алкоголем. Її дочки вирішують відправити матір у реабілітаційну клініку.

 Вийшовши з клініки, головна героїня намагається знайти дружню підтримку, щоб прийти в норму. Вона знаходить цю підтримку в особі молодої Ребекки Маккаллістер, яка нещодавно перебралася до міста. У той же час, давній знайомий Хільді Френк Гетчелл намагається попередити головну героїню про наближення скандалу.  

 Роль Френка виконає Де Ніро.  

 Другий проект – фільм «Дающий», заснований на романі Лоїс Лоурі. У цьому фільмі Меріл Стріп попрацює з Джефом Бріджесом.  

 Книга розповідає про світ, де немає війни, бідності, голоду і насильства. Всі питання, що стосуються життя людей, вирішує Рада. Головний герой – молодий хлопець, якому один старий хоче передати пам’ять всього світу.  

 Меріл Стріп зіграє в цьому фільмі одну з старійшин, а Джеффу Бріджесу дісталася роль того самого старця, який хоче передати знання молодому хлопчині.

Читайте також: