fbpx
Політика

Ємець вважає, що влада організує мітинг в день засідання Київради

 Депутат Верховної Ради України від фракції «Батьківщина» Леонід Ємець вважає, що влада збирається провести мітинг в день засідання Київради – 19 серпня. За попередніми оцінками депутата, на мітингу будуть присутні близько 4-5 тисяч осіб.  

 «Все ж вони вирішили провести незаконну сесію Київради в цьому місяці», – написав Леонід Ємець на своїй сторінці в Facebook.  

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 За його словами, мета мітингу буде полягати в тому, щоб створити видимість того, що люди підтримують проведення незаконного засідання Київради. Як повідомив Ємець, керівникам 10-ти райдержадміністрацій буде необхідно забезпечити присутність 330 представників на мітингу – в основному вчителів та медиків.  

 «Відберуть по 5 осіб від кожного району, щоб вони пройшли спеціальний тренінг і підготувалися до виступу», – зазначив депутат.  

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 Нагадаємо, що про майбутню сесію Київради стало відомо в понеділок, 5 серпня. Попередню сесію зірвали представники опозиції, які заблокували трибуну і президію Київради.

Читайте також: