fbpx
Право

Золотий годинник Власенка заарештували

 На вимогу Наталії Окунської – колишньої дружини захисника екс-прем’єра України Юлії Тимошенко і колишнього депутата Верховної Ради Сергія Власенка – золотий годинник адвоката заарештував Печерський районний суд Києва.

 Фотокопію рішення суду Окунська, яка судиться з екс-чоловіком з приводу поділу майна та виплати аліментів, опублікувала на своїй сторінці в Facebook, супроводивши знімок підписом про те, що має намір добиватися виплати половини вартості годинника. У разі відмови Окунська погрожує розпочати «нові дії щодо заборони Власенку на виїзд за кордон як боржника, який не виконує рішення суду».

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 Йдеться про золотий годинник марки Breguet Tradition. Його вартість оцінюється в кілька десятків тисяч доларів. Раніше Печерський районний суд вже наклав арешт на квартиру Сергія Власенка і збільшив розмір аліментів з 100 гривень до 10 000 гривень на місяць.

 Шлюб Окунської і Власенка розпався ще в 2008 році, але досі колишнє подружжя не може поділити майно. У партії «Батьківщина» вважають, що «влада і "Партія регіонів" використовують Окунську як інструмент розправи та дискредитації соратників Юлії Тимошенко».

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

Скандал між Власенком та Окунською (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: