fbpx
Новини світу

Проблем з видачею закордонних паспортів в Україні немає – Міграційна служба України

 У червні українці, які бажають оформити закордонні паспорти, зіткнулися з проблемою їх видачі. Це, як раніше пояснювали в Міграційній службі України, було пов’язано зі зміною виробника бланків паспортів громадянина України для виїзду за кордон. Проте зараз, як повідомили в прес-службі відомства, всі проблеми усунені. Територіальні підрозділи міграційної служби отримують в середньому близько 8 тисяч паспортів на день, що більш ніж удвічі перевищує кількість поданих заяв. Станом на 6 серпня до територіальних органів ДМС України доставлено майже 100 тисяч закордонних паспортів.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

 Починаючи вже з 22 липня, Державна міграційна служба України працює в штатному режимі з виготовлення закордонних паспортів з терміном оформлення 10 днів. Такі документи оформляються без затримки. Щодо оформлення закордонних паспортів у звичайному режимі, то утворену в липні чергу на їх видачу погасять до 24 серпня поточного року.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

 Оформляє закордонні паспорти підприємство «Державний центр персоналізації документів». Воно працює у цілодобовому режимі і персоналізує всі бланки, що надходять з ДП «Поліграфкомбінат «Україна».

Читайте також: