fbpx
Шоу-бізнес

Бекхем може податися в кіно

 Як стало відомо, покинувши великий спорт, екс-футболіст Девід Бекхем може податися в кіно. При цьому наголошується, що перший раз на екрані він може з’явитися в наступному фільмі Меттью Вона – «Секретна служба», який заснований на однойменному графічному романі Марка Міллара.

 Головну роль у цьому фільмі виконує британський актор Колін Ферт і згідно з чутками, саме він і запропонував Бекхему приєднатися до «Секретної службі». Втім, Бекхем ще не дав своєї остаточної відповіді, однак близькі друзі колишнього футболіста відзначають, що той дійсно дуже любить кіно і вважають, що він цілком міг би почати з епізодичної ролі.

 Режисер фільму Меттью Вон, швидше за все, також залишився б задоволений участю Бекхема у своєму проекті, адже це привернуло б ще більшу кількість глядачів.  

 Сам же Бекхем поки що мовчить щодо своїх планів на майбутнє. Його дружина Вікторія також була б не проти того, щоб побачити чоловіка в кіно. Вона бачить свого коханого в ролі легендарного британського агента – Джеймса Бонда.  

 Нагадаємо, що фільм «Секретна служба» розповідає про крутого спецагента, який бере під свій нагляд молодого племінника, розраховуючи зробити з нього такого собі Джеймса Бонда. Їх перше спільне завдання – знайти злочинця, що викрадає акторів фантастичних фільмів.

Читайте також: