fbpx
Новини світу

Польща визнала свою провину в «яєчному інциденті» у Луцьку

 Польська сторона визнала свою провину в інциденті, що трапився 14 липня в Луцьку (Волинська область). Нагадаємо, тоді президент Польщі Броніслав Коморовський відвідав Луцьк для участі у заходах, присвячених 70-й річниці Волинської трагедії. Однак його візит на Волинь затьмарився неприємним інцидентом: під час привітання з українськими громадянами, 17-річний юнак розбив на плечі політика яйце.

Читайте також:  Когрес США проголосував за законопроєкт щодо допомоги Україні

 Сьогодні Міністерство внутрішніх справ, що курирує роботу Бюро охорони уряду Польщі, визнало, що це бюро допустило помилки при описі процедур і підготовці охоронців для Броніслава Коморовського.

 «У представленій доповіді зазначено, що у підготовці  деяких процедур допущені помилки. Під наглядом міністерства внутрішніх справ у Бюро охорони уряду розпочало програму виправлення, яка дозволить не допустити подібних інцидентів в майбутньому», – йдеться в повідомленні МВС.

Читайте також:  Чеський євродепутат намагається зірвати продовження вільної торгівлі з Україною

 Правда, які саме помилки були допущені і які програми будуть у результаті виправлені, у відомстві не уточнюють, посилаючись на секретність даних.

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: