fbpx
Політика

Кінах: Євроінтеграція на руку українським підприємцям

 Угода про асоціацію України з Євросоюзом вигідна не тільки для економіки країни, але й відкриває перспективи розвитку вітчизняного бізнесу на Сході. Таку думку висловив народний депутат від фракції Партії регіонів Анатолій Кінах.

 «Європейський Союз – це не короткострокова кон’юнктура, а стратегія, яка дозволить створити у нас європейські стандарти ведення бізнесу, розвитку економіки і держави в цілому. Ця стратегічна мета повністю відповідає інтересам підприємців України і, впевнений, допоможе їм гідно відстоювати свої інтереси на Сході», – зазначив він.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 Політик нагадав, що Україна має величезний промисловий і кадровий потенціал, вигідне географічне розташування, багаті землі, а тому повинна формувати рівноправні умови партнерства і вчитися гідно представляти себе на міжнародній арені.

 У той же час Анатолій Кінах підкреслив, що інтереси вітчизняного бізнесу повинні бути представлені всюди, де це економічно вигідно, зокрема і на ринках країн Митного союзу. Також підприємці повинні розширювати ринки зовнішніх поставок і почати тісніше співпрацювати з країнами Південно-Східної Азії, Середнього Сходу та Африки.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 «У цьому їм має допомогти держава – розробити і реалізувати сучасну експортну політику з тим, щоб вітчизняний бізнес не був заручником з точки зору поставок продукції від окремого регіону», – додав регіонал.

 За матеріалами: day.kiev.ua

Читайте також: