fbpx
Політика

Кучерена: «Сноуден поправляє здоров’я і вивчає російську мову»

 Адвокат Анатолій Кучерена у вівторок повідомив, що відправив у США батькові і друзям колишнього співробітника американських спецслужб Едварда Сноудена запрошення приїхати до Росії і висловив надію, що у них не буде проблем ні з виїздом, ні з візою і все має вирішитися в найближчі дні: "Було надіслано сьогодні, можна сказати, вночі. Я все підписав, отримав всі документи від батька Едварда, Лона Сноудена. І також запрошення зробив на друзів – про це попросив Лон Сноуден".

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 Кучерена також розповів, як живе зараз в Росії і сам викривач американських секретів. За словами адвоката, той чекає приїзду батька, з яким знаходиться в довірчих відносинах, і друзів, щоб, порадившись зі своїми близькими, вирішити ряд важливих для себе питань.

 На запитання журналістів, чим зараз займається Едвард Сноуден, Кучерена відповів, що зараз поки той «опам’ятовується», поправляє здоров’я, адаптується і попутно вивчає російську мову.

Читайте також:  Орбан зробив нову скандальну заяву про гроші для України, поскаржився на бідність і лякав угорців війною

 Нагадаємо, минулого тижня Едвард Сноуден, який більше місяця перебував у транзитній зоні московського аеропорту «Шеремтьево», отримав документи від ФМС РФ і перетнув російський кордон. З міркувань безпеки, його нинішнє місце розташування не розкривається.

Кучерена: «Сноуден поправляє здоров’я і вивчає російську мову» (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru.

Читайте також: