fbpx
Новини світу

Засновник Amazon став власником The Washington Post

 Мільярдер Джеффрі Безос, який є засновником популярної компанії Amazon, придбав одну з найавторитетніших в світі газет – The Washington Post. При цьому уточнюється, що компанія Amazon ніякого відношення до даної операції не має – Безос купив газету як приватна особа.  

 Наскільки відомо, американське видання обійшлося мільярдерові в 250 мільйонів доларів, однак угода ще не закрита. Передбачається, що газета перейде в повне володіння Безоса через 2 місяці.  

Читайте також:  Когрес США проголосував за законопроєкт щодо допомоги Україні

 У свою чергу Безос запевнив, що цінності The Washington Post не зміняться, і газета не буде відображати приватні інтереси її власників.  

 «Ми будемо працювати не покладаючи рук», – заявив мільярдер.  

 Він також зазначив, що не буде керувати всіма процесами в газеті день у день. За його словами, The Washington Post має чудову команду, яка здатна відмінно виконувати свою роботу.  

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

 При цьому Безос наостанок додав, що в майбутньому газета все ж зіткнеться з певними змінами.  

 Газета The Washington Post почала публікуватися в 1877 році. Її засновниками була сім’я Хатчінсон, яка і володіла нею, поки не продала Безосу. 

Читайте також: