fbpx
Футбол

“Динамо” відправило перспективного футболіста в чемпіонат Київської області – ЗМІ

 Колишній гравець молодіжної збірної України з футболу Віталій Каверін виявився не потрібен столичному футбольному клубу.

 22-річного Віталія Каверіна, правами на якого володіє київське «Динамо», в цьому футбольному сезоні не  внесли в заявку київської команди на участь у Прем’єр-лізі України або в молодіжній першості. Більше того, не виявилося Каверіна і в заявці клубу «Динамо-2», у складі якого півзахисник провів весняну частину минулого сезону (8 поєдинків, 0 голів).

 Як вдалося з’ясувати, Віталій Каверін був переведений в команду «Динамо-РВУФК», яка займає на сьогоднішній день тринадцяту позицію в чемпіонаті Київської області, і вже встиг зіграти в її складі один матч.

 Нагадаємо, що Каверін перейшов у київське «Динамо» влітку 2012 року і підписав з клубом контракт строком на п’ять років. З чуток, столичний клуб заплатив дніпропетровському «Дніпру» за півзахисника 1,2 мільйони євро.

 Через місяць Віталій Каверін був орендований футбольним клубом «Металург» Запоріжжя, у складі якого футболіст за півроку провів шість поєдинків (забитими м’ячами не відрізнився), а взимку повернувся до столиці і був заявлений за «Динамо-2».

 За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: