fbpx
Політика

Ганна Герман: Скасувати європейський вибір України може лише український народ

 Приймати рішення щодо стратегічних питань, пов’язаних із майбутнім держави, повинен народ. І тільки від його слова залежить те, в якому напрямку країна буде рухатися далі. Це стосується і України. Те, що країна рухається на шляху до євроінтеграції – воля самого народу, і тільки він може скасувати це рішення. Таку думку висловила народний депутат від фракції Партії регіонів Ганна Герман.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 «Воля народу є єдиною легітимацією будь-якої влади, і нинішньої зокрема. І священний обов’язок кожного уряду і кожного правителя – захищати і виконувати волю народу. Таким чином, лише український народ, а не будь-який суд, може приймати рішення з питань стратегічної перспективи незалежної держави. Іншими словами, скасувати європейський вибір України може лише український народ», – підкреслила вона.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Щодо побоювань українських громадян і деяких політиків щодо того, що після підписання Угоди про асоціацію з ЄС Росія не підтримуватиме кандидатуру Віктора Януковича на майбутніх президентських виборах, Ганна Герман назвала їх безпідставними. Президента обирає виключно народ, і тільки від його вибору залежатиме, хто прийде до влади, – пояснила вона.

 За матеріалами: УНІАН

Читайте також: