fbpx
Спорт

Волонтери “Сочі 2014” візьмуть участь у роботі ЧС з легкої атлетики в Москві

 Близько 2 тисяч волонтерів сочинської олімпіади візьмуть участь у проведенні чемпіонату світу з легкої атлетики, який проходитиме в Москві з 10 до 18 серпня.

 Як вважають самі учасники волонтерського руху, для них це стане хорошою можливістю відточити командну взаємодію, ще раз перевірити свої навички і знову зустрітися з друзями-волонтерами з різних країн. Абсолютно для всіх це стане важливим етапом підготовки до Ігор у Сочі.

 На чемпіонаті волонтерам доведеться займатися своєю звичною роботою – зустрічати учасників змагань в аеропортах і на вокзалах, допомагати в розміщенні під час заселення в готелі та в отриманні акредитації. А потім, весь період чемпіонату потрібно буде супроводжувати атлетів на тренуваннях, змаганнях і екскурсіях по російській столиці.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Всі волонтери перед чемпіонатом пройшли спеціальне навчання, де їм дали детальну інформацію про легкоатлетичні види спорту, правила реагування в різних ситуаціях і про гостей чемпіонату. А у вільний час вони зможуть самі погуляти по Москві, зайнятися спортом, відвідати цікаві змагання.

 "Волонтерство – це дуже цікаво: постійно нові враження, нові знайомства, нові емоції. Але це ще й мовна практика, хороший спосіб перевірити свою стресостійкість, свої здібності. Чемпіонат світу з легкої атлетики – особливий захід. У першу чергу тому, що він проходить в Росії", говорить волонтер "Сочі 2014" Карина Суботіна.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: