fbpx
Політика

Яценюк: Президентські вибори – ключова тема зустрічі з Тимошенко

 Сьогодні, 5 серпня, голова фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк зміг на кілька годин потрапити в Харківську ЦКЛ № 5 і зустрітися там з Юлією Тимошенко. Побачення, на якому крім Арсенія Яценюка були присутні також народні депутати Арсен Аваков і Сергій Пашинський, тривало чотири години. За словами лідера фракції «Батьківщина», ключовою темою розмови з екс-прем’єром були майбутні президентські вибори в Україні.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 «Оскільки з’їзд партії висунув Юлію Володимирівну кандидатом у президенти, сьогодні основна розмова була присвячена тому, як перемогти на виборах 2015 року, які кроки треба зробити, і що після цієї перемоги треба робити для України», – сказав Арсеній Яценюкк.

 Опозиціонер залишився задоволений зустріччю з Юлією Тимошенко, оскільки, за його словами, вона додала політикам ще більшої впевненості в собі.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 «Вона, як завжди, сильна духом, світла розумом, вона особисто керує процесами об’єднання партії. І кожна хвилина розмови додавала нам впевненості, що ми здатні перемогти і знаємо, як це зробити, адже у нас сформована потужна команда», – додав опозиціонер.

 За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Читайте також: