fbpx
Футбол

Юрій Максимов: “Так, мене звільнили. Я очікував, що мені дадуть зіграти ще в четвер”

 Ми повідомляли про те, що Юрій Максимов був відправлений у відставку з поста головного тренера донецького «Металурга» – команди, яка за підсумками минулого сезону здобула право в сезоні нинішньому представляти Україну в Лізі Європи.

 Відзначимо, що новий сезон як в Україні, так і в Європі донецький «Металург» почав, м’яко кажучи, не дуже вдало. В УПЛ в стартових іграх четвертого туру команда під керівництвом Юрія Максимова набрала лише чотири очки. «Металург» займає зараз десяте місце в турнірній таблиці Прем’єр-ліги, а в четвер донецький клуб буде намагатися відіграти два пропущені м’ячі у албанського клубу «Кукесі» в Лізі Європи. Мабуть, в Україні мало хто очікував, що у «Металурга» виникнуть проблеми в третьому кваліфікаційному раунді цього євротурніру.

 Загалом, Юрій Максимов з донецького «Металурга» пішов, а готувати команду до матчу проти «Кукесі» буде Володимир П’ятенко, що вже має досвід роботи з командою. До речі, Юрій Максимов свого часу змінив на посту головного тренера «Металурга» саме Пятненка. Як бачимо, історії властиво повторюватися.

 Сьогодні в ЗМІ з’явилися коментарі і самого Юрія Максимова, який повідомив наступне: «Так, мене звільнили. Під час зборів команди перед усіма футболістами з офіційною заявою виступили спортивний і генеральний директора клубу». Юрій Максимов назвав і причину свого звільнення, озвучену керівниками донецького «Металурга»: «У зв’язку з поганими спортивними результатами».

 44-річний фахівець вважав, що йому дадуть в ролі наставника команди вивести «Металург» у четвер на матч проти «Кукесі» в рамках Ліги Європи. «Я очікував, що мені дадуть зіграти ще в четвер. Більше того, впевнений, що команда пройде "Кукесі", так як результат першого матчу – це просто непорозуміння, – заявив Юрій Максимов і філософськи додав, – але що вже зараз говорити…».

 За матеріалами: Корреспондент.net

Читайте також: