fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Групу Bloodhound Gang можуть викликати на допит у Київ

 Представників американської групи Bloodhound Gang можуть викликати до столиці України для дачі свідчень в рамках кримінального провадження за фактом наруги над українським державним прапором. Про це повідомили в київському главку міліції.

 Згідно з твердженнями представника Міністерства внутрішніх справ України, в першу чергу, слідчі візьмуть пояснення у організаторів концерту в столиці, також вилучать і залучать до провадження відео, опитають персонал закладу та інших свідків. "Теоретично, до того як передати дану кримінальну справу в судову інстанцію, за рішенням слідства на дачу показань до столиці можуть бути викликані члени музичної групи", – зазначили в главку міліції Києва.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 Відповідаючи на запитання про можливість оголошення членів американської групи Bloodhound Gang в міжнародний розшук у разі, якщо музиканти не з’являться на дачу показань, співрозмовник підкреслив, що "оголошення в міжнародний розшук це складна процедура". "Дане рішення буде приймати прокуратура і слідство", – повідомили в міліції.

 За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: