fbpx
Футбол

Юрій Максимов йде з донецького «Металурга»

 Як стало відомо українському ресурсу Football.ua, іменитий фахівець Юрій Максимов тепер не тренуватиме донецький «Металург».

 Джерела повідомляють про те, що сьогодні вже екс-головний тренер донецького «Металурга» попрощався з усіма гравцями команди. За наявними даними, до матчу в рамках Ліги Європи проти албанського «Кукесі» готувати донецьку команду буде старий-новий наставник «Металурга» Володимир П’ятенко.

 Нагадаємо, що Юрій Максимов очолював донецький «Металург» з 23 серпня 2012 року, змінивши на посаді того ж Володимира П’ятенка. За підсумками минулого чемпіонату донецька команда фінішувала на п’ятій сходинці турнірної таблиці Прем’єр-ліги, проте вже в чотирьох перших іграх нового сезону виграла тільки один раз, а в першому матчі кваліфікації Ліги Європи з "Кукесі" програла – 0:2.

 Відзначимо, що після поразки в 4-му турі Прем’єр-ліги Юрій Максимов повідомив, що в разі програшу команди в матчі-відповіді він напише заяву про відставку. Судячи з усього, після зустрічі з керівництвом «Металурга» ситуація трохи змінилася.

 Раніше Юрій Максимов тренував київський «ЦСКА», «Оболонь» та «Кривбас».

 За матеріалами: football.ua

Читайте також: