fbpx
Новини світу

Motorola займеться виробництвом наступного покоління Google Glass

 Співпраця між компаніями Google і Motorola набирає обертів. Нещодавно був представлений перший смартфон, розроблений компаніями Moto X, а зараз стало відомо, що розробкою наступних поколінь Google Glass може також зайнятися компанія Motorola. Про це розповів глава компанії Денніс Вудсайд.  

 За його словами, Motorola може почати виробництво не тільки телефонів спільної розробки, але також і Google Glass.  

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

 Втім, поки що не відомо, як часто оновлюватимуть Google Glass. До того ж, перша версія окулярів ще так і не надійшла у роздрібний продаж.  

 Слід нагадати, що компанія Motorola належить Google. Остання придбала її в 2012 році, але, як відзначали тоді експерти, здебільшого це було зроблено заради патентів, якими володіла Motorola. Проте цього року компанії почали працювати над спільними продуктами і, судячи з усього, продовжать співпрацювати в майбутньому.  

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Окуляри Google Glass працюють разом з Android-смартфонами і дозволяють користуватися багатьма функціями, не дістаючи сам смартфон. Окуляри навіть мають камеру, за допомогою якої можна записувати відеоролики і знімати фото. Самі вони мають невеликий дисплей, на який виводиться вся необхідна інформація.

Використання Google Glass (відео):

Читайте також: