fbpx
Футбол

«Були переконані, що у Швецова вистачить досвіду відсудити матч “Шахтар” – “Динамо”», – П’єрлуїджі Колліна

 Куратор українського суддівського корпусу П’єрлуїджі Колліна поділився своєю думкою щодо призначення Віктора Швецова головним арбітром на матч 4-го туру української Прем’єр-ліги «Шахтар» – «Динамо».

 «Якщо я правильно пам’ятаю і якщо пам’ятаєте ви, то в сезоні 2010-2011 року Віктор Швецов був названий кращим арбітром України», – нагадав П’єрлуїджі Колліна.

 Італійський фахівець підкреслив, що залишилися навіть офіційні документи про присвоєння цього звання Віктору Швецову. Крім того, П’єрлуїджі Колліна згадав, що представники української Прем’єр-ліги звернулася до нього з проханням доручити саме Віктору Швецову матч за Суперкубок України.

 Також потрібно пам’ятати про те, стверджує Колліна, скільки хорошого зробив Віктор Швецов за всі роки свого суддівського стажу. Звичайно, додав італієць, український арбітр допустив грубу і серйозну помилку у вирішальному матчі «Севастополь» – «Металург» (Запоріжжя), однак за неї він вже заплатив.

 «Можливо варто згадати, 8 днів тому він судив матч "Дніпро" – "Зоря" і добре відсудив», – підкреслив куратор українського суддівського корпусу.

 Він вважає, що зараз немає ніякої необхідності повертатися до того, що сталося 16 місяців тому.

 «Ми були переконані, що на цей серйозний матч у Швецова вистачить досвіду, і вибір припав на нього», – підсумував П’єрлуїджі Колліна. Раніше лікар київського «Динамо» Андрій Шморгун повідомив про травму Андрія Ярмоленка, яку українець отримав у вчорашньому матчі з «Шахтарем» після зіткнення з Тайсоном. За словами лікаря «біло-синіх», Андрій Ярмоленко отримав дуже неприємне ушкодження. Зокрема, у нього був діагностований сильний забій і рвані рани на передній поверхні стегна. Зараз триває поглиблене обстеження футболіста, додав лікар.

 За матеріалами: tribuna.com

Читайте також: