Чечетов пропонує оголосити бас-гітариста Bloodhound Gand персоною нон-грата

 Член парламентської фракції Партії регіонів Михайло Чечетов вважає, що Міністерство закордонних справ має дати оцінку витівці учасника музичної групи Bloodhound Gang, який осквернив прапор України на концерті в Києві.  

 Про це повідомила прес-служба Партії регіонів.

 За його словами, цю людину необхідно оголосити персоною нон-грата і більше ніколи не пускати на територію України.  

 При цьому Михайло Чечетов заявив, що він здивований тим, що представники опозиційних сил досі ніяк не відреагували на цей інцидент.  

Related Post

 «Вони немов набрали в рот води. У той же час днями в Івано-Франківську вони знову ледве не побили 90-річних ветеранів. Там вони герої, а тут – тихіше води, нижче трави», – підкреслив регіонал.  

 Чечетов зазначає, що важко уявити, що сталося б із кимось із представників опозиції, якби вони вчинили щось подібне в США. За словами депутата, а вже якби в Україні щось подібне вчинив росіянин, то опозиція в ЗМІ підняла б справжній «поросячий вереск».  

 «У підсумку вони лише посміялися над оскверненням російського прапора, а коли справа дійшла до нашого – набрали в рот води. Це все вказує на те, що опозиція і всі громадські організації-грантоїди годуються з одного іноземного джерела», – додав Михайло Чечетов.

Leave a Comment