fbpx
Політика

Чечетов пропонує оголосити бас-гітариста Bloodhound Gand персоною нон-грата

 Член парламентської фракції Партії регіонів Михайло Чечетов вважає, що Міністерство закордонних справ має дати оцінку витівці учасника музичної групи Bloodhound Gang, який осквернив прапор України на концерті в Києві.  

 Про це повідомила прес-служба Партії регіонів.

 За його словами, цю людину необхідно оголосити персоною нон-грата і більше ніколи не пускати на територію України.  

 При цьому Михайло Чечетов заявив, що він здивований тим, що представники опозиційних сил досі ніяк не відреагували на цей інцидент.  

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

 «Вони немов набрали в рот води. У той же час днями в Івано-Франківську вони знову ледве не побили 90-річних ветеранів. Там вони герої, а тут – тихіше води, нижче трави», – підкреслив регіонал.  

 Чечетов зазначає, що важко уявити, що сталося б із кимось із представників опозиції, якби вони вчинили щось подібне в США. За словами депутата, а вже якби в Україні щось подібне вчинив росіянин, то опозиція в ЗМІ підняла б справжній «поросячий вереск».  

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 «У підсумку вони лише посміялися над оскверненням російського прапора, а коли справа дійшла до нашого – набрали в рот води. Це все вказує на те, що опозиція і всі громадські організації-грантоїди годуються з одного іноземного джерела», – додав Михайло Чечетов.

Читайте також: