fbpx
Освіта

МДМУ виключає махінації з балами ЄДІ під час приймальної кампанії

 За словами секретаря приймальної комісії Першого МДМУ імені Сеченова професора Віктора Фоміна, будь-які махінації з балами ЄДІ абітурієнтів при вступі в «Перший мед» виключені. Фомін підкреслив, що відмінною особливістю приймальної кампанії-2013 є збільшення кількості абітурієнтів з високими балами ЄДІ, а також призерів шкільних олімпіад.

 На сьогоднішній день прийом абітурієнтів на бюджетні місця завершений, а в тих вищих навчальних закладах, де залишилися вакантні місця, починається другий етап приймальної кампанії. Наказ про зарахування до МДМУ вже підготовлений і буде опублікований відразу після того, як його підпише ректор університету Петро Глибочко.

 Незважаючи на те що в «Першому меді» кількість бюджетних місць цього року збільшилася, конкурс на одне місце продовжує залишатися високим і перевищує за деякими спеціальностями 70 осіб на одне місце. Віктор Фомін уточнив, що за фактом цей конкурс трохи нижчий, так як абітурієнти мають право подавати документи відразу в 5 вишів. Відповідно, не всі з них претендують на навчання саме в цьому навчальному закладі, а просто тримають це місце що називається «про запас».

Перший МДМУ імені Сеченова (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: