fbpx
Право

Центр обслуговування платників податків у Київському районі м. Донецька працює вже півроку

  Надання якісних адміністративних, консультаційних, інформаційних послуг, впровадження прогресивних методів і форм обслуговування та створення сприятливих умов для платників податків є пріоритетними завданнями у діяльності сучасної податкової служби. Напрямки роботи у сервісному центрі визначають принципово новий – партнерський рівень відносин з суб‘єктами господарювання.

 Вже півроку працює Центр обслуговування платників податків при ДПІ у Київському районі м. Донецька ГУ Міндоходів у Донецькій області. Для громадян та платників податків надаються такі послуги, як видача довідок та дозвільних документів, прийом податкової звітності та вхідної кореспонденції, надання консультацій тощо. Лише за червень 2013 року кількість наданих послуг фахівцями ЦОПП становить 2,8 тис. Найбільша кількість звернень до ЦОПП стосувалась подання податкової звітності, видачі реєстраційних номерів облікової картки платника податків, довідок та дозвільних документів.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 У Центрі для платників податків оформлено інформаційні та тематичні стенди із корисною інформацією. Відвідувачі також можуть ознайомитись з останніми змінами податкового законодавства з екрану монітору, що розміщений у ЦОПП. Для зручності платників встановлено столи для заповнення звітності, обладнано місця очікування, забезпечено доступ до мережі Інтернет. Для вивчення громадської думки про роботу Центру обслуговування платників податків встановлено скриньку для заяв та пропозицій.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 Злагоджена робота колективу інспекції, ввічливість та доброзичливість до кожного клієнта створюють атмосферу довіри та партнерства між державою та бізнесом. Щомісяця кількість користувачів Центру зростає і це означає, що ми рухаємося у правильному напрямку переходу від фіскального органу до сервісної служби.

 Центр обслуговування платників податків в ДПІ у Київському районі м. Донецька ГУ Міндоходів у Донецькій області знаходиться у приміщенні інспекції на ІІ поверсі за адресою: м. Донецьк, вул. Жмури, 1, телефони: (062) 210-52-44, (062) 210-52-47, (062) 210-52-21.

За матеріалами: ДПІ в Київському р-ні м. Донецька Донецької області ДПС

Читайте також: