fbpx
Політика

У Верховній Раді України спростували повідомлення про те, що Володимир Рибак їхав до Києва в особистому спецвагоні

 У Верховній Раді України спростували повідомлення про те, що спікер парламенту Володимир Рибак їхав в українську столицю в особистому спецвагоні, який вночі у Луцьку був причеплений до поїзда Ковель-Київ. У зв’язку з цим спікер Верховної Ради має намір звернутися до Генеральної прокуратури України та суду з проханням провести розслідування появи в деяких ЗМІ неправдивих відомостей, йдеться в заяві прес-служби Верховної Ради України.

Читайте також:  Макрон у Празі обговорить закупівлю снарядів для України 

 У повідомленні прес-служби наголошується, що в понеділок деякими інтернет-виданнями була розміщена на своїх сторінках неправдива інформація про нібито використання Володимиром Рибаком в неділю, 4 серпня цього року, окремого VIP-вагону поїзда Ковель-Київ в районі залізничної станції Луцьк.

 "Повідомляємо, що спікер Верховної Ради Володимир Рибак з п’ятниці до понеділка працює на своєму робочому місці в будівлі парламенту. А також, що голова парламенту має намір звернутися до суду і Генеральної прокуратури України з цієї нагоди (поширення неправдивої інформації)", – йдеться в заяві прес-служби парламенту.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: