fbpx
Шоу-бізнес

Українські хакери влаштували атаку на сайт американської групи Bloodhound Gang

 Поведінка учасників американської панк-групи Bloodhound Gang не залишилося непоміченою не тільки політиками і діячами культури, а й представниками хакерського співтовариства.

 Нагадаємо, що басист панк-групи Bloodhound Gang підтерся російським прапором на концерті в Одесі, а під час виступу в Києві, музикант справив потребу на прапор України. Всі ці дії представника Bloodhound Gang були зняті на відео і, природно, стали вільно доступними в мережі Інтернет і викликали безліч критичних зауважень.

 Після всіх вищевказаних подій, народний депутат Верховної Ради України Олексій Кайда запропонував оголосити групу Bloodhound Gang персоною нон-грата, а відомий український музикант Святослав Вакарчук назвав учасників групи Bloodhound Gang «де *ілами» і «малограмотними панками».

 Українські хакери UA anonymous по-своєму відреагували на дії представника американської групи Bloodhound Gang, влаштувавши ddos-атаку на сайт музикантів. У ЗМІ наводиться заява UA anonymous, написана в Twitter: «Поки українські політики відмовчуються, ми діємо – ддос-атака на сайт тих, хто познущався над прапором».

 «… Ми звичайні українські хлопці робимо, що вміємо. Ось поклали сайт http://bloodhoundgang.com », – зазначають представники UA anonymous і запитують: «Чому ж посол США в Україні Джеффрі Пайятт мовчить?».

 За матеріалами: podrobnosti.ua

Читайте також: