fbpx
Економіка

Поліграфкомбінат «Україна» надрукує бланків для МВС на 16 млн гривень

 Міністерство внутрішніх справ України (МВС) планує закупити у державного підприємства «Поліграфкомбінат "Україна"» 521 000 одиниць бланків документів на паперовій основі. Загальна сума бланків документів для правоохоронного відомства становитиме близько 15,8 мільйонів гривень.

 Про це розповіли представники МВС України, кажучи про акцепт пропозиції підприємства «Поліграфкомбінат "Україна"» за підсумками проведеного тендеру. Зазначимо, що тендер на випуск бланків для МВС України проводиться за процедурою закупівлі в одного учасника.

 Повідомляється, що МВС України планує закупити у комбінату «Україна» наступні бланки: акт прийому-передачі – 30 тисяч штук, довідка-рахунок – 450 тисяч штук, свідоцтво про допущення транспортного засобу до перевезення визначених небезпечних вантажів – 5 тисяч штук, дозвіл на придбання зброї – 25 тисяч штук, дозвіл на право ввезення в Україну та вивезення з України громадянином, організацією або установою матеріалів і предметів, що підпадають під дію дозвільної системи – 2 тисячі штук.

 Крім того, в МВС збираються закупити у комбінату «Україна» бланки дозволів, щодо перевезення на території України предметів і матеріалів, що підпадають під дію дозвільної системи – 4 тисячі штук. Також планується закупити бланки дозволів на право придбання матеріалів і предметів, що підпадають під дію дозвільної системи – 5 тисяч штук.

 Додамо, що остаточне затвердження пропозиції пройшло 2 серпня цього року.

 Термін поставки замовлення – до 30 грудня поточного року. Раніше повідомлялося, що Державна міграційна служба України та поліграфкомбінат «Україна» зуміли домовитися про закупівлю бланків закордонних паспортів. Ще в червні державна міграційна служба України оголосила, що можливі затримки з відвантаженням готових закордонних паспортів через зміни виробника бланків паспортів.

 За матеріалами: zn.ua

Читайте також: