fbpx
Кінотеатри

Фільм “Поліцейські» з Де Ніро і Сталлоне добереться до телеекранів

 Режисер Джеймс Менголд, який нещодавно представив фільм «Росомаха: Безсмертний», має намір повернуться до свого іншого проекту – «Поліцейські» – кримінальної драми за участю Роберта Де Ніро і Сильвестра Сталлоне, яка вийшла на екрани в 1997 році. Як повідомляється, Менголд має намір перенести історію фільму на телевізійні екрани. Він напише сценарій до серіалу і навіть займеться постановкою пілотної серії. Крім того, Менголд виступить в якості виконавчого продюсера.

 Поки що подробиці сюжету нового серіалу не розголошуються, хоча і наголошується, що він буде близький до оригінального фільму. Нагадаємо, що у фільмі «Поліцейські» йшлося про шерифа з передмістя Нью-Джерсі, який вирішив виступити проти місцевої мафії і корумпованих колег.

 Останнім часом багато іменитих режисерів беруться за серіали. Деякі з них, як і Менголд, адаптують під телебачення свої повнометражні фільми. Прикладом тому є режисери Мартін Скорсезе і Роберт Родрігез. Перший зніме серіал за фільмом "Банди Нью-Йорка», а другий – за фільмом "Від заходу до світанку".

 Появи Сталлоне або Де Ніро в серіалі очікувати не варто.

Читайте також: