fbpx
Новини світу

Метро Москви розмістило оголошення про рекордний контракт

 Метрополітен Москви оприлюднив на офіційному сайті державних закупівель пропозицію виконати роботи за контрактом на будівництво об’єктів столичного метро. Найбільша сума контракту становить 573,4 мільярди рублів. Дане оголошення розмістили на порталі держзакупівель ще 31 липня цього року, але журналісти звернули увагу на нього тільки зараз.

 Розмір забезпечення даної заявки складає один мільярд рублів, а банківська гарантія виконання контракту – 57,33 мільярди рублів. Учасник цієї закупівлі повинен мати річний оборот не менше ніж 40 мільярдів рублів.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Загальний список об’єктів, які планують побудувати, складається з 33 пунктів. Зокрема, йдеться про будівництво кількох станцій московського метрополітену на Люблінсько-Дмитрівській, Калінінсько-Солцевській і Кожухівській лініях, а також на Третьому пересадочному контурі. Крім того, будуть створені транспортно-пересадочні вузли біля станцій метрополітену та кілька електродепо.

 Після того, як Сергій Собянін зайняв пост мера Москви, розширення метро прискорилося, в першу чергу, за рахунок створення типових станцій, а не реалізації індивідуальних проектів.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: