fbpx
Футбол

Віце-президент «Металіста»: Сподіваємося на справедливе і лояльне рішення УЄФА

 Харківський «Металіст», отримавши рішення Спортивного арбітражного суду Лозанни з питання матчу з львівськими «Карпатами», чекає тепер вердикт від УЄФА. Свою думку з цього приводу висловив перший віце-президент харківського клубу Костянтин Пивоваров, за словами якого, у Харкові раді завершенню «цієї багаторічної тяганини».

 Нагадаємо, що згідно з рішенням Спортивного арбітражного суду, матч «Карпати» – «Металіст», зіграний ще у футбольному сезоні 2007/2008, був визнаний договірним, а деякі футболісти і представники клубів були піддані різним санкціям.

 За словами Костянтина Пивоварова, все почалося ще «з попереднього власника і старого менеджменту, від тієї команди залишилося лише кілька людей». Віце-президент харківського клубу заявив, що прийняте судовою інстанцією рішення треба поважати, а головним завданням команди на сьогоднішній день є концентрація на роботі.

 «Ми дивимося тільки вперед і продовжуємо працювати, – каже Костянтин Пивоваров і додає, – не можу не відзначити, що ми засмучені тим, що рішення було винесено саме зараз, в розпал єврокубкової кампанії, перед матчем у відповідь з ПАОКом».

 Говорячи про рішення, яке має винести Європейський футбольний союз, Костянтин Пивоваров висловив сподівання, що «рішення вищої футбольної інстанції буде справедливим і лояльним, адже клуб вже поніс досить суворе покарання за справу п’ятирічної давності: втрату третього місця в сезоні 2007/08».

 Представник «Металіста», за його ж словами, хоче вірити, що «мільйони українських уболівальників не будуть розчаровані», а харківський клуб «продовжить виступати в Лізі Чемпіонів, право на вихід в яку «Металіст» завоював у чесній та відкритій боротьбі».

 Нагадаємо, що в середу, 7 серпня, харківський «Металіст» зіграє матч-відповідь в рамках третього кваліфікаційного раунду проти грецького ПАОКа. Перший матч у Салоніках з рахунком 2:0 виграв «Металіст».

 За матеріалами: sport.ua

Читайте також: