fbpx
Шоу-бізнес

Маша Єфросиніна розповіла про нове шоу

 Ведуча та керівник нового шоу «Знайти крайнього», прем’єра якого відбудеться восени, Маша Єфросиніна відкрила ім’я свого помічника.  

 В осінньому телесезоні глядачів Нового каналу чекає нове шоу «Знайти крайнього», яке представляє собою адаптацію формату «First and Last». В оригінальній версії шоу ведучим є чоловік, а його головною помічницею – дівчина.

  А от Маша Єфросиніна змінила правила гри. Україна стане першою країною, де ведучою стане жінка, а помічником – чоловік. Пара буде нерозлучна буквально протягом всього проекту. Маша Єфросиніна розповіла, що глядачі побачать несподіваний дует. Асистентом Маші стане чудовий комедіант і всім відомий дотепник Євген Сморигін. Маша Єфросиніна також додала: «Ми не будемо давати спуску ні один одному, ні героям!».  

 До слова, у шоу «Знайти крайнього» дуже важливі азарт, природне чуття, уважність і любов до життя. Саме це і стане запорукою успіху. Для 11 яскравих і веселих учасників будуть представлені неповторювані завдання в 5 раундах гри, а фіналіст самостійно визначить суму свого виграшу.  

  За матеріалами: viva.ua

Читайте також: