fbpx
Футбол

Ліга чемпіонів. «Металіст» і ПАОК розсудить німець Флоріан Майєр

 У середу, 7 серпня, харківський «Металіст» спробує зробити ще один великий крок на шляху до групового етапу Ліги чемпіонів. Нагадаємо, що в минулий вівторок підопічні Мирона Маркевича з рахунком 2:0 в Салоніках перемогли грецький ПАОК в першому матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.

 Сьогодні стало відомо, що головним арбітром матчу «Металіст» – ПАОК, який відбудеться в Харкові, призначений найдосвідченіший німецький рефері Флоріан Майєр. Цей рефері з 2002 року є арбітром ФІФА і має  величезний досвід роботи на найбільших і важливих футбольних турнірах.

 Асистентами Флоріана Майєра на матчі «Металіст» – ПАОК будуть його співвітчизники Хольгер Хеншель і Крістоф Борнхорст. Четвертий арбітр харківського поєдинку – Петер Зіппель, а делегатом УЄФА призначений бельгієць Леон Шелінгс.

 Флоріан Майєр знайомий харківським уболівальникам. Саме цей німецький арбітр працював під час поєдинку групового етапу Ліги Європи-2010/2011 «Металіст» – «Сампдорія». Нагадаємо, що в тому поєдинку український клуб виграв у італійського з рахунком 2:1, так що з Майєром у вболівальників харківського «Металіста» пов’язані хороші спогади.

 За матеріалами: isport.ua Фото: Getty Images

Читайте також: