fbpx
Політика

Кілька тисяч людей зібралися в Римі на знак підтримки Сільвіо Берлусконі

 Напередодні, в недільний вечір кілька тисяч людей зібралися в центрі Риму перед резиденцією екс-прем’єра Італії Сільвіо Берлусконі – палацом Граціолі. Захід був організований його прихильниками на знак солідарності з колишнім прем’єром.

 Серед присутніх були майже всі парламентарії партії Берлусконі "Народ свободи" /НС/, не з’явились тільки ті члени НС, які входять до складу коаліційного уряду Енріко Летте, їх стриманість пояснили бажанням не загострювати і без того напружену ситуацію в політиці. Організатори повідомили, що люди на автобусах з’їжджалися з різних регіонів Італії.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Відкрив захід сам Берлусконі, який заявив, що італійський парламент повинен продовжувати працювати, щоб схвалити намічений урядом план реформ.

 "Я не винен. У 2002-2003 роках я був главою уряду і жодного разу не подзвонив в "Медіасет", інакше мене відразу ж звинуватили в порушенні балансу інтересів влади", – сказав Берлусконі присутнім і заявив, що отримав несправедливий вирок за приховування 7,3 млн євро, тоді як в той же період "Медіасет" виплатив  податків 577 млн ​​євро, а ще понад 10 млн – як штраф і в рахунок судових витрат.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 На завершення Берлусконі пообіцяв своїм прихильникам: "Я залишаюся тут, я вам обіцяю, що не здамся".

Кілька тисяч людей зібралися в Римі на знак підтримки Сільвіо Берлусконі (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru.

Читайте також: